Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2003

Δεν παρακαλάμε κανέναν. Έχει δίκιο ο Πρόεδρος

Ο δυναμικότερος σύνδεσμος φιλάθλων Ηρακλή στην επαρχία, αυτός της Κομοτηνής, αυτές τις κρίσιμες ώρες που πολλά ακούγονται και λέγονται ,θέλει και αυτός με την σειρά του να τοποθετηθεί σ’ όλα αυτά που συμβαίνουν αυτόν τον καιρό στην ομάδα μας. Καταρχήν αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι ότι ο Ηρακλής είναι ιδέα και ιδανικό και κανείς δεν πρέπει να παίζει μ’ αυτό. Ιδίως άνθρωποι (Μιχάλης Κωνσταντίνου) που αντρώθηκαν και έγιναν γνωστοί και ότι είναι τώρα το οφείλουν αποκλειστικά και μόνο στον Ηρακλή και στο λαό του, δεν τους επιτρέπεται με κανέναν τρόπο να παίζουν με την ιστορία της ομάδας. Δηλώσεις του στυλ «είναι τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟ» ή «θέλω να ανεβάσω τον πήχη ψηλά», είναι δηλώσεις που δεν συγχωρούνται και δεν πρέπει να γίνονται.
Σε εποχές στυγνού επαγγελματισμού που ζούμε τώρα, υπάρχει και φιλότιμο και ηθική, την οποία ο Μιχάλης αποδεικνύει ότι δεν έχει. Εκτός απ’ αυτά βγαίνει και ψεύτης λέγοντάς μας πέρσι τέτοιο καιρό ότι θα μείνει για τουλάχιστον 3 χρόνια για τη δημιουργία του νέου μεγάλου Ηρακλή. Ακριβώς μετά από έναν χρόνο παρατάει στην μέση αυτήν την προσπάθεια για να πάει στην ομάδα, που είτε το θέλει είτε όχι ο Μιχάλης, θα είναι ανταγωνίστρια στο φετινό πρωτάθλημα. Στο σημείο αυτό και επειδή πολύ ασχοληθήκαμε με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, θέλουμε να δηλώσουμε την έμπρακτη υποστήριξη στον μεγάλο οραματιστή μας και πρόεδρο μας Βαγγέλη Μυτιληναίο ο οποίος πολύ καλά έκανε και δήλωσε ότι δεν παρακαλάει κανέναν. Τον στηρίζουμε και τον πιστεύουμε γιατί μας απέδειξε στους 18 μήνες της θητείας του, ότι ενδιαφέρεται και ήρθε για πολύ μεγάλα πράγματα στον Ηρακλή. Επίσης δηλώνουμε την υποστήριξη μας στον προπονητή της ομάδας μας Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος απέδειξε ότι είναι καλύτερος προπονητής από τον «προπονητή» της χρονιάς Γιάννη Κυράστα και επί εποχής του η ομάδα έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο.
Η μόνη μας ανησυχία μας είναι, τα χρήματα που θα μπουν θα μπούνε στα ταμεία του Ηρακλή, να επενδυθούν σωστά και να μην επαναληφθούν τα περσινά λάθη. Αν και πιστεύουμε ότι ο Βαγγέλης Μυτιληναίος έμαθε και θα πράξει σωστά. Τελειώνοντας θα θέλαμε να δηλώσουμε την αισιοδοξία μας για την φετινή χρονιά, πιστεύοντας ότι φέτος θα εκπληρωθεί το όνειρο μας για έναν τίτλο. Εμείς θα είμαστε εκεί…
Ο σύνδεσμος μας αποφάσισε να παρεμβαίνει και να γράφει την άποψη του σ’ όλα τα θέματα που θα προκύπτουν στην επικαιρότητα του Ηρακλή μας. Γι’ αυτό και σε τακτικά χρονικά διαστήματα μέσα από τα ΜΜΕ θα γράφουμε την γνώμη μας, με γνώμονα πάντοτε το καλό της ομάδας μας έτσι όπως εμείς το βλέπουμε.