Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

MAKRO ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ 80:71


Μετά από ένα νευρικό και γεμάτο ένταση παιχνίδι ο Ηρακλής έχασε στην Ξάνθη από την ομώνυμη ομάδα, πληρώνοντας έτσι την επιθετική του αφλογιστία στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά με τον Σεκούντα και τον Σιαμανδούρα να κάνουν πάρτυ κάτω από το αντίπαλο καλάθι και τον Λυμπέρη με τον Αποστολόπουλο να οργανώνουν με μαεστρία τις επιθέσεις της ομάδας. Στο 3ο δεκάλεπτο ο προπονητής της Ξάνθης, Γιώργος Ζαφειρούδης γύρισε την άμυνα σε ζώνη και τα επιθετικά ατού του Ηρακλή μπλοκαρίστηκαν με συνέπεια η Ξάνθη να ξεφύγει στο σκορ και ο Ηρακλής μέχρι το τέλος να ακολουθεί.
Αξιοσημείωτη είναι η συμπαράσταση των οπαδών μας που σε όλο το παιχνίδι δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν τους παίκτες της ομάδας. Εκτός από τους συνδέσμους της Θεσσαλονίκης, το παρών έδωσαν ο σύνδεσμος της Αλεξανδρούπολης, της Καβάλας και φυσικά εμείς. Η παρουσία μας κρίνεται ικανοποιητική αν αναλογιστεί κανείς ότι την ίδια ώρα ο «ποδοσφαιρικός» Ηρακλής αγωνιζόταν με τον Ατρόμητο στο Καυτατζόγλειο.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σιαμανδούρας 16(1), Λυμπέρης, Τότσιος 13(1), Μίσιτς 6, 18 (3), Αποστολόπουλος, Φουτσιτζής, Δανιήλ 4, Σεκούντα 14(2)

Φωτογραφίες από το παιχνίδι δείτε εδώ…