Πέμπτη 26 Απριλίου 2007

Άντε και το πρωτάθλημα

Ηρακλής - Ολυμπιακός 3-1
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετατράπηκε ο ημιτελικός του πρωταθλήματος βόλλεϋ μεταξύ του Ηρακλή και του Ολυμπιακού. Ένας Ηρακλής βγαλμένος από τα παλιά, πέτυχε μια άνετη νίκη με 3-1 (25-18, 25-14, 22-25, 25-19), που τον στέλνει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς. Η ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας, δίνει την αίσθηση ότι ακόμα ένας τίτλος πρωταθλήματος θα έρθει στην Θεσσαλονίκη. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού ο Ηρακλής ήταν ανώτερος σε όλα τα σημεία, με εξαίρεση το τέταρτο σετ που κέρδισε ο Ολυμπιακός.
Για τη πιο σημαντική νίκη στα επτά χρόνια που κάνει πρωταθλητισμό έκανε λόγο ο Αλέκος Λεώνης μετά και το τέλος του αγώνα: «Στα επτά χρόνια που κάνω πρωταθλητισμό αυτή ήταν η πιο σημαντική νίκη αν θυμηθούμε πως ξεκίνησε η ομάδα το καλοκαίρι. Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα θα δώσει το παρών σε ένα τελικό πρωταθλήματος» , είπε ο τεχνικός του Ηρακλή Αλέκος Λεώνης και συμπλήρωσε: «Η πρόκριση του Ηρακλή ήταν δίκαιη. Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλό βόλλεϋ και άξιζε να προκριθεί στο τελικό. Συγχαρητήρια στα παιδιά».
Ηρακλής Liu-Jo: Ντεπεστέλ 6, Κράβαρικ 13, Πέτρογλου 2, Νίλσον 16, Σμαραγδής 8, Ίντι 14, Δημητρακόπουλος λ 89%, Μπρουκς 1, Κίτσιος 4, Κοβάτσεφ 1.